Alternativ vägledning

         www.alternativvägledning.se

KURSER  VÅREN OCH HÖSTEN 2023

Rekommendationer från några av tidigare kursdeltagare;

"I den här kursen hittade jag mig själv, mitt riktiga sanna jag och lärde mig vad meditation är. Att vara djupt avslappnad i kroppen samtidigt som sinnet är helt klart med fullt fokus. Helén tar dig igenom höga berg och djupa dalar på ett fantastiskt och underbart sätt"

"Helén är en fantastisk lärare/vägledare/coach som får dig att öppna upp en ny sida hos dig själv. under kursen har jag inte bara lärt mig om meditation utan också utvecklats mycket som person. Från att aldrig meditera till att tycka det är en fantastisk stund att meditera i 2 h är ett av de bästa betygen man kan ge denna kurs. Rekommenderas till alla."

"En fantastisk kurs där alla deltagare utvecklades positivt och gav stor energihöjning och välmående. Alla deltagare älskade kursen och vill fortsätta till nästa nivå, gav stor personlig utveckling."

"Perfekt för nybörjare som behöver lite mer tips på hur man kan meditera på lite olika sätt. Lättförståeligt material, lagom svåra övningar. Varje gång man lämnar kursen så känner man att man har blivit lite mer klokare än när man kom dit. En bra kurs & kursledare som vet hur man hjälper till att lyfta en människa på ett positivt & kul sätt."

"Kursen har varit väldigt utvecklande, har lärt mig mycket om mig själv som underlättat mitt liv. Rekommenderar varmt."

 

Kurs med intyg - 10 meditationer i liten grupp - Följ din inre väg genom 10 vägar :

Med själslig och personlig utveckling - under 10 månader - ca 55 timmar

Start i slutet på Februari -  Inkomna Anmälningar har påbörjats -                                      Finns några platser kvar - Bokningsbar nu för Lördagar

Gå själv eller ta med en vän

För att säkra din plats då det är få platser - först till kvarn…

Du är varmt välkommen!

Denna kurs startar 25 Februari 2023 för nya deltagare. Det är kul att se dem alla utvecklas för varje gång utefter sin personlighet. Vi skrattar och gråter och pratar om allt det som vi upplever och får till oss, samtidigt som vi lär av varandra och njuter av varandras personligheter. Nu är det kanske din tur att vara med på nästa kurs.... för mer info se nedan.

Genom att vi i liten grupp ca 5-6 personer träffas vid ett tillfälle på dryga 5 timmar i månaden a 10 gånger.                                          Vi mediterar först med rätt andningsteknik, avslappning och jordning,

därefter går vi tryggt ut  i meditationen (med hjälp av meditationstekniker för att både kropp och hjärna ska hänga med), ut genom olika rum och tar oss ut på en inre resa där vi med hjälp av bilder och vårt symbolspråk, lär känna oss själva, våra guider, änglar och följeslagare. 

Vi lär känna skillnad på olika energier och få verktygen att känslomässigt inte behöva ta in andras negativitet och energi. Vi pratar, fikar, andas, reflekterar och analyserar. Varje gång diskuterar vi utifrån dagens genomgång/ämne med hjälp av blädderblock och kursmaterial.

Du får en inblick i varför vi är som vi är och förståelse för varför vi gör som vi gör och vad som lett dig dit du är på livets väg. Du får verktyg att kunna hantera återkommande tankar, känslor, frågor, vanor m.m. för att kunna släppa och gå vidare mot förändring.

Genom regelbunden meditation förändras invanda negativa tankemönster, ökar motståndskraft mot stress, dämpar ångest, minskar depression och får oss att sova bättre och man får ett inre lugn och en inre medvetenhet om både sig själv och sin omgivning.

Du får en förståelse för hur och varför meditation är bra och hur healing, chakran, auror, våra sinnen och energifält fungerar.

Du får inblick i och utföra grunden till de olika sätt som man kan jobba på som medium och hur man länkar till andevärlden. 

Vi kommer även göra intuitionsövningar bl.a. genom att dra änglakort och lära oss känna in vår intuition. 

I meditation tar vi även kontakt med nära anhöriga på andra sidan och går tillbaka till tidigare liv. Du kan ta till dig det du själv vill och kan därmed få en klarhet i var du står i din personliga existentiella uppfattning.  

Här i liten personlig grupp får du verktygen till att följa ditt spår på livets väg. 

Du kommer att få olika hemuppgifter där meditation ingår vilket är obligatoriskt i denna kurs. (Du får även tips på viss litteratur för egen utveckling) 

Du får verktygen för din inre personliga utveckling och för din framtida resa på livets väg. 

Denna kurs är en bra grund oavsett var man är i livet, men även som grund för andlig och medial utveckling. I denna grundligt genomarbetade meditationskurs med intyg, ingår även kurspärm och block

Se mer under Meditationer /Sessioner/Priser. 

Under våren och hösten 2023 med start 25 februari kommer en kurs att gå på lördagar och en redan påbörjad fortgår på söndagar  mellan kl 9:30-16:00      Vid frågor ring mig gärna!

LÖRDAGAR nu bokningsbar

Våren 2023:  25/2  25/3   22/4  27/5  17/6, 1/7

Hösten 2023:    23/9 28/10  25/11  9/12

Fast pris 1200kr per gång/månad- du binder dig till 10 gånger

FÖR ANMÄLAN   500kr

Mejla ditt fullständiga för och efternamn, din adress, din mejladress och ditt telefonnummer 

till:  info@alternativvagledning.se

Anmälningsavgiften är 500 kr   Betalning tas emot via Alternativ väglednings Bankgiro: 5363-5959 eller Swish 1236850986


Fortsättningskurs  - Andlig och själslig utveckling i grupp - under 10 vardagskvällar,                             efter genomgången Meditationskurs; "Följ din inre väg genom 10 vägar": 

 Fast pris 300kr per gång - du binder dig till 10 gånger för 3000kr

Här ingår avslappning, jordning, healing, meditation, intuitionsövningar, kanalisering och samtal i grupp. Här styrs övningar efter gruppens behov. Vi träffas i liten grupp med ca 5-6 personer under 10 tillfällen ca varannan vecka. mellan kl 18.30-21:00 

Mer info ges till tidigare kursdeltagare under kursen; Följ din inre väg genom 10 vägar och via mail.


Prova på Vägledd Meditation och vad andlig utveckling innebär - en vardagskväll:

Fast pris 500kr en gång

Är ni några stycken minst 3 personer max 10 som är intresserade av en kväll i andlig inriktning där du får testa vägledd meditation och att prata om det som vi kan känna av och uppleva men som vi kan ha svårt att ha tillit till. Här kan man fråga och prata om det som många kan uppleva som konstigt som man kan känna av med sina sinnen och sin intuition. Här ingår avslappning, jordning, kort vägledd meditation och samtal i grupp. Här skräddarsys övningar efter gruppens behov. Vi träffas en vardagskväll mellan kl 18.30-21:00 

FÖR ANMÄLAN   

Alla deltagare ska mejla sitt fullständiga för och efternamn, sin adress, sin mejladress och sitt telefonnummer till info@alternativvagledning.se

Anmälningsavgiften till denna kväll är 250 kr  av priset 500 kr. Betalning av anmälningsavgift tas emot i förskott via 

Alternativ väglednings Bankgiro: 5363-5959 eller Swish 1236850986 resterande 250kr betalas på plats via swish.