Alternativ vägledning

         www.alternativvägledning.se

Mässa 2021

Bilder från Livskvalitemässan i Kungsten/Majorna den 18 september 2021.

Efter nedstängdhet pga Covid 19 så var det fantastiskt att äntligen få delta på mässa igen, och denna gång få möta så många underbara människor som berörde mig varmt. Som vanligt lottade jag ut två sessioner, en gratis och en till halva priset som jag kommer maila ut om inom två veckor. Alla ni som var intresserade av att bli uppringda för bokning av tid kommer jag succesivt kontakta de närmaste dagarna. Varmt tack för alla fina förtroende samtal där jag fick lämna budskap och till Pia som arrangerade mässan! 


Pga Covid 19 har tre tidigare mässor som jag skulle ha deltagit på ställts in. 


Den 8 februari 2020 deltog deltog Alternativ vägledning ännu en gång på Alternativmässan i Exercishuset i Göteborg. Denna gång tog jag mig mer tid till att besvara frågor och ge information och hann med över 200 personer som passade på att ställa frågor och anmälde sig till tävlingen om att vinna en Session värde 1700 kr samt en Session till halva priset. De två vinnarna har meddelats, tävlande har informeras och fått möjlighet till ett extra erbjudande per mail.

 

Den 7 september 2019 deltog Alternativ vägledning på Alternativmässan i Exercishuset i Göteborg. Över 250 personer passade på att ställa frågor och anmälde sig till tävlingen om att vinna en Regressions-session värde 1700 kr samt en Regressions session till halva priset. De två vinnarna är meddelade och har bokat in tid för regression. Alla tävlande är informerade och har fått möjlighet till ett extra erbjudande per mail.

 


Jag och Anette Johansson från "Finn Ditt Inre" på Kvarnkullens mässa i Kungälv Våren 2019