Alternativ vägledning

         www.alternativvägledning.se

Mässa 2021

I år deltar jag på Livskvalité mässan i Kungsten/Majorna Lördagen den 18 september kl 10-16 på Varholmsgatan 12.

Jag kommer som vanligt lotta ut en session gratis och en session till halva priset och jag kommer även ge en liten överraskning.

för mer info; gå gärna in på länken till Facebook och kika; https://fb.me/e/2xx6qfJIZ 


Alternativmässan i september 2021 har ställts in, därför deltar jag inte där i år.

Pga Covid 19 har tre tidigare mässor som jag skulle ha deltagit på ställts in. 

Den 8 februari 2020 deltog deltog Alternativ vägledning ännu en gång på Alternativmässan i Exercishuset i Göteborg. Denna gång tog jag mig mer tid till att besvara frågor och ge information och hann med över 200 personer som passade på att ställa frågor och anmälde sig till tävlingen om att vinna en Session värde 1700 kr samt en Session till halva priset. De två vinnarna har meddelats, tävlande har informeras och fått möjlighet till ett extra erbjudande per mail.

 

Den 7 september 2019 deltog Alternativ vägledning på Alternativmässan i Exercishuset i Göteborg. Över 250 personer passade på att ställa frågor och anmälde sig till tävlingen om att vinna en Regressions-session värde 1700 kr samt en Regressions session till halva priset. De två vinnarna är meddelade och har bokat in tid för regression. Alla tävlande är informerade och har fått möjlighet till ett extra erbjudande per mail.

 


Jag och Anette Johansson från "Finn Ditt Inre" på Kvarnkullens mässa i Kungälv Våren 2019