Alternativ vägledning

         www.alternativvägledning.se

FÖRELÄSNING: 

med inriktning på personlig utveckling

Framöver kommer jag hålla föreläsningar  om "min andliga resa" där du kan gå själv eller ta med en eller flera vänner som en rolig och tankeväckande inspirationskväll för en start till personlig utveckling.

Njut av en intensiv och omvälvande kväll där du får följa med mig på min andliga resa, från barndomens upplevelser och tankar kring tidigare liv. Min nära döden upplevelse som startade ett sökande genom livets upp och nedgång. Du får följa med genom livets sorg, glädje och rädslor. Om hur jag fick kontakt med andevärlden och andra sidan och den misstro och förnekelse som det förde med sig. Du får inblick i  hur man vet att man är medial och lite om varför vi fungerar som vi gör.

Du själv får samtidigt under kvällen följa med genom din egen resa med hjälp av tankeväckande frågeställningar, musik m.m. där du får bilda dig en egen uppfattning och fundera på vad du själv tror och tänker kring händelser, möten, situationer i livet, intuition, andlighet, tidigare liv, meningen med livet och mycket mera.

Är du kanske lite nyfiken, men själv vill kunna bilda dig en egen uppfattning utan att någon säger att så här är det, då kan denna föreläsning vara något för dig. 

Mer information om bokning, plats och tid kommer framöver, håller på att arbeta fram kursen.