Alternativ vägledning

         www.alternativvägledning.se

NYHETER

 

Nu kan du anmäla dig till ännu en kurs; Meditationskursen med fokus på personlig utveckling; "Följ din inre väg" genom 10 vägar som startar 25 Februari 2023. Det pågår redan en kurs på söndagar.

 

Här är några av dem som gått kursen tidigare (som ville vara med på bild) och fick sitt intyg strax innan sommaren 2022. Kanske är det din tur nu i år... För mer information och referenser gå in under Kurser.


 

KOMMANDE MÄSSOR 2023 

Där Alternativ vägledning kommer delta - mer info inför varje mässa går att följa via gruppen; "Alternativ vägledning" på Facebook

Alternativmässan i Exercishuset i Göteborg den 18- 19 Februari 2023.

 

Gratis Föredrag och Meditation Lördag 18 Februari kl 11:30 (Totalt 25 minuter)

Helén Karlsson och Alternativ vägledning från Onsala  

Om Meditationens betydelse för hälsan,  

Regression och Tidigare liv terapi,  

NLP och EMI ögonrörelseterapi,    

Meditationskursen ”Följ din inre väg” för själslig och personlig utveckling  

En kort Meditation ingår, varmt välkomna!  

Besök gärna min monter där jag svarar på frågor  

och skriv upp dig och var med i en utlottning (efter mässan) om att vinna en session gratis.. 


Livskvalitemässan Lördagen den 1 April 2023 

 

på Dalheimershus, Slottskogsgatan 12, öppet kl 10-16 

 

 

 


Ännu ett år har gått och ett nytt 2023 har precis gjort sin entré, med nya hopp och förväntningar inför kommande förändringar. Livet fortgår och förändras hela tiden, med sår som ska läkas, blockeringar som ska släppa taget för ny självkänsla, kraft, tillit, mod och styrka. Är så tacksam för alla dem jag mött under året som valde att göra något åt sina hinder, det som stoppade dem på något sätt i sin utveckling, för att nu se och höra dem blomma ut enligt sina egna utstakade vägar, vilket ger mig kraft att fortsätta göra det jag brinner för. Ser fram emot ett nytt år med många underbara möten. 

Alternativ vägledning har fått en ny mail adress: info@alternativvagledning.se TIDIGARE MÄSSOR där Alternativ vägledning deltagit 

Mässor 2022

Livskvalitémässan Lördagen den 22 oktober 2022 på Dalheimershus, Slottskogsgatan 12, öppet kl 10-16 

 Bild från Livskvalitémässan Varholmsgatan 12 i Göteborg den  14 maj 2022

Den 14 maj en blåsig men solig dag gick Livskvalitémässan av stapeln igen. Jag fick möjligheten att träffa både gamla underbara bekantskaper men fick även möjligheten till många nya härliga möten. Alltid lika roligt, tänk så många fina själar det finns! Som vanligt kommer jag har två dragningar (för dem som deltog)drygt någon vecka efter mässan vilket jag lägger ut i Gruppen Alternativ vägledning på Facebook. Bild från Alternativmässan i Exercishuset i Göteborg den 5 och 6 mars 2022.

Efter ytterligare nedstängdhet pga Covid 19 så var det fantastiskt att äntligen få delta på Alternativmässan igen, nu under två dagar. Fick möjligheten att träffa så många underbara människor, vilka jag ser fram emot att träffa många av er igen. Som vanligt lottade jag ut två sessioner, en gratis och en till halva priset som jag kommer maila ut om inom två veckor. Dragningen kommer jag spela in på Facebook i gruppen; Alternativ vägledning. Alla ni som var intresserade av att bli uppringda för bokning av tid kommer jag succesivt kontakta de närmaste dagarna. Varmt tack för alla fina förtroende samtal och tack till Susanne som arrangerade mässan. 

Mässa 2021

Bilder från Livskvalitemässan i Kungsten/Majorna den 18 september 2021.

Efter nedstängdhet pga Covid 19 så var det fantastiskt att äntligen få delta på mässa igen, och denna gång få möta så många underbara människor som berörde mig varmt. Varmt tack för alla fina förtroende samtal där jag fick lämna budskap och till Pia som arrangerade mässan! 


Pga Covid 19 har tre tidigare mässor som jag skulle ha deltagit på ställts in. 

Den 8 februari 2020 deltog deltog Alternativ vägledning ännu en gång på Alternativmässan i Exercishuset i Göteborg. Denna gång tog jag mig mer tid till att besvara frågor och ge information och hann med över 200 personer som passade på att ställa frågor och anmälde sig till tävlingen om att vinna en Session värde 1700 kr samt en Session till halva priset. De två vinnarna har meddelats, tävlande har informeras och fått möjlighet till ett extra erbjudande per mail.

 

Den 7 september 2019 deltog Alternativ vägledning på Alternativmässan i Exercishuset i Göteborg. Över 250 personer passade på att ställa frågor och anmälde sig till tävlingen om att vinna en Regressions-session värde 1700 kr samt en Regressions session till halva priset. De två vinnarna är meddelade och har bokat in tid för regression. Alla tävlande är informerade och har fått möjlighet till ett extra erbjudande per mail.

 


Jag och Anette Johansson från "Finn Ditt Inre" på Kvarnkullens mässa i Kungälv Våren 2019