Alternativ vägledning

         www.alternativvägledning.se

BILDER   

med information från lokalen, naturen, mässor och utbildningar m.m.

 Ny Lokal öppnade i månadsslutet September 2021 - Onsala vägen 872 direkt intill Finnagårdens hållplats! 

Här tar jag under vardagskvällar emot klienter för olika sessioner och på helger pågår Meditationskurser för andlig och personlig utveckling, och Fortsättningskurser m.m. Framöver kommer jag även hålla mindre föredrag om min andliga resa.

                                            Här nedan nya bilder inuti den nya lokalen!

Välkommen till en avkopplande stund, din alldeles egna tid hos Alternativ vägledning






Välkommen till Meditationskursen "Följ din inre väg genom 10 vägar"



I mina kurser och sessioner jobbar jag med bilder av naturen som redskap, att vara ute i naturen ger lugn till kropp och själ. Vetenskapen visar nu på naturens läkande förmåga och hur träden vid beröring utsöndrar ämnen så kallade Futoncider som sägs ha stärkande effekt på vårt immunförsvar. 

Här passar jag på att krama träd under en promenad i vår ljuvliga natur. Mer om detta ingår i min väl genomarbetade Meditationskurs:                               "Följ din inre väg genom 10 vägar". För mer info; se under kurser.






I vägledd meditation går vi ut från olika rum på olika vägar,

 

 

och tolkar det vi upplever och lär oss vårt inre symbolspråk,

bl.a. med hjälp av djur, träd, blommor och buskar,, vi utvecklar vårt inre och ökar vårt medvetande som gör att vi blir mer uppmärksamma på det lilla i det stora som vi annars så lätt springer förbi på vägen...



 Ibland ser vi inte skogen för alla träden eller inte fåglarna för solen eller molnen, eller ekollonen bland bladen, eller så missar vi krabban i vattnet, men när vi kikar lite närmare så ser vi kanske även fjädern och vad allt detta innebär för för dig.... När vi mediterar så söker vi svaren inom oss vi lyssnar inåt och ökar medvetenheten om oss själva vilket ger ökad självkänsla och en helt ny inre och yttre värld öppnar sig... Ska du kanske hänga med oss på nästa kurs... kika under kurser.






Bilder från Livskvalitemässan i Kungsten/Majorna den 18 september 2021.

Efter nedstängdhet pga Covid 19 så var det fantastiskt att äntligen få delta på mässa igen, och denna gång få möta så många underbara människor som berörde mig varmt. Som vanligt lottade jag ut två sessioner, en gratis och en till halva priset som jag kommer maila ut om inom två veckor. Alla ni som var intresserade av att bli uppringda för bokning av tid kommer jag succesivt kontakta de närmaste dagarna. Varmt tack för alla fina förtroende samtal där jag fick lämna budskap och till Pia som arrangerade mässan! 


Jag och Anette Johansson från "Finn Ditt inre" på Kvarnkullens mässa i Kungälv våren 2019

Jag Diplomeras till Regressionsterapeut och Tidigare liv terapeut  juni 2019 hos Anette Johansson "Finn ditt inre"


Några av diplomen som finns angivna under Bakgrund och utbildningar i fliken: Om alternativ vägledning

Jag på Alternativ mässan på Exercishuset i Göteborg 8 Februari 2020








Jag på Alternativ mässan på Exercishuset i Göteborg 7 september 2019