Alternativ vägledning

         www.alternativvägledning.se

SAMTAL


Vid ett besök hos mig börjar vi  alltid med ett inledande samtal oavsett vad du bokat för session. Det händer ibland att man har så mycket inom sig som först behöver komma ut, så vi stannar vid samtalet istället för att påbörja en session. Det är helt okej och det är alltid efter överenskommelse med dig. Inget är skrivet i sten för att man trott att man velat göra en session och istället gör något annat. Det är ju för din skull du är här och då är det viktigt att vi går efter det du just då först och främst är i behov av. 

Idag  springer vi ofta fram i livet utan att veta varför eller vart vi vill komma, utan att vara i nuet, utan att reflektera, utan att känna varför. Vi tappar kontakten med oss själva och skjuter saker framför oss som läggs på lager i vårt inre. När vi då väl tar oss tid till en bokad session, när vi väl bestämt oss att göra något och sätter oss ned och börjar prata, börjar berätta vad man upplevt och känner kan det vara otroligt frigörande och förlösande. Att få lämpa av all börda på någon som har tystnadsplikt, en neutral/utomstående (i detta fall mig) som inte tar ställning utan låter dig genom samtalet få ut alla känslor och få komma fram till vad du själv vill. Ibland när man behöver gråta kan skrattet vara lika befriande så oavsett om man känner ilska, blir ledsen eller skrattar så är det i sin ordning och är helt okej. Här får känslorna komma och gå precis som de ska.

Ibland blir ett samtal kortare än vad man tänkt eller kan behöva brytas av en vägledd avslappning, meditation eller med en praktisk NLP övning. Vi utgår hela tiden från dig och där du är just nu, och genom överenskommelse dig och mig emellan, med vetskap om att du alltid ska känna dig bekväm och trygg.

Vid ditt första besök, beroende på vad du önskar, väljer vi tillsammans ut önskad session. Vid första besöket får vi med hjälp av bilder och samtal fram ledtrådar till din alternativa vägledning/session som är anpassad just för dig. 

Jag har även endast samtal som session, då man får komma och bara få prata av sig, i en trygg, lugn och harmonisk miljö och om så önskas få vägledning av mig framåt mot vad du behöver - av mig en neutral/utomstående som har tystnadsplikt och som har tid att lyssna, någon som finns där för dig då under din egna bokade tid.