Alternativ vägledning

         www.alternativvägledning.se

REFERENSER/UPPLEVELSER

Efter ett besök hos mig får man om man vill, helt frivilligt skriva ner hur man upplevt sessionen, vad man upplevt och hur man upplevt mig som coach/terapeut, med vetskap om att jag kan skriva det här på min hemsida. Det är även valfritt att skriva sin signatur. Jag har valt att inte skriva med signaturen här, fast de finns med i min bok. 


Samtal/NLPCoachning/Avslappning/Meditation

"Jag har varit hos Helén ett antal gånger och fått coachning och gjort meditationer. Min känsla efter att ha varit här är otroligt häftig. Jag kommer till henne med en känsla av att sitta fast, stampa på samma ställe, inte veta vad jag vill, har tappat min identitet och självkänsla. Under övningarna känner jag helt plötsligt bara positiva känslor, ser framåt, jag kan, jag vill, hindren känns inte längre så svåra, jag skall ta mig till målet. Jag känner mig starkare och vet att framåt är det som gäller och jag kommer att klara allt jag vill. Vill ge mina varmaste rekommendationer till härliga , underbara, duktiga Helén. "


Samtal/Avslappning/Hypnos/Regression

"Upplevelsen var väldigt spännande och givande och jag känner mig lugn efteråt"

"Testade Regression och måste säga att det var en fantastisk och spännande upplevelse. Heléns lugna och behagliga vägledning gjorde resan ännu mer fantastisk. Spännande att vara i hypnos men ändå så delaktig under hela vägen. Efteråt känns det med ett härligt lugn och tillfreds. En väldigt bra terapiform som jag inte visste att jag behövde. Du är grym Helén, fortsätt med detta. Kram"

"Hade inga förväntningar inför vårt möte efter tidigare erfarenhet. Men med din lugna och trygga röst kom jag ändå i kontakt med det som tyngt mitt "hjärta"/min själ. Tack snälla Helén för att du lotsade mig igenom det svåra och gav mig "moder jords skyddande energi" att hämta när jag så väl behöver. Stort Tack Helén för din värme och sköna energi. Kram"

"Helén, en underbar person som jag genast kände tillit för. Var helt trygg inför regressionen. Känner mig uppfylld i hela kroppen efteråt. Glad, tacksam o fylld utav kärlek. Stort Tack för vad du gav. Kram".

"Jag var lite skeptisk om att Helén skulle få ner mig, (i hypnos) då jag är en aktiv "stressad" person, men det blev inga problem. Hon tog snabbt ner mig och guidade samt hjälpte mig igenom mina minnen, både ledsna och glada. Känslan efteråt var harmonisk och lugn. "

"Ödmjuk & harmonisk guidning ner till tidigare liv, väldigt intressant!"

"Helén fick mig snabbt ner i djup avslappning med sin behagliga röst och tillitsfulla guidning. Spännande och skönt. Får med mig klara minnen. ."

"Lugn och behaglig meditation och nedstigning i tidigare liv med ingångspunkt "återhållsamhet". Förvånad över hur lätt man går ner i hypnos, även förvånad över orden som kommer ur min mun, inte det jag förväntade mig. Spännande att få följa sig själv efter denna behandling. Tack & Kram"

"En magisk resa av lager, färger, symbolik, känslor och upplevelser. Innan start stor nyfikenhet och en icke förståelse av betydelsen. Efteråt en lättare känsla och att kroppen självläker och uppdateras till en nyare version"

"Kände mig väldigt trygg. Detta var första gången för mig och det var en fantastisk upplevelse. Helén kändes som sagt både trygg och säker och kunnig. Kan varmt rekommendera henne. Kram"


Samtal/Medial coachning/Länkning

"Snälla Helén, detta var en helt fantastisk upplevelse, en medial vägvisare med länkar och guider som du på ett så klarsynt sätt förmedlade så att jag fick alla svar jag önskade få och mycket mer därtill. Tusen tack för din klarsynthet och ditt sensitiva varma sinne. Många varma Kramar"

"Känner en mkt varm känsla efter dagens besök! Saker och ting har klarnat för mig och jag vet nu åt vilket håll jag bör gå. Jag känner mig mkt lättare i kroppen nu när jag går hem än när jag kom. Älskar denna känslan! "

"Kan varmt rekommendera Helen. Hon får fram klockrena beskrivningar av personerna hon har en "hälsning" ifrån. Hon beskrev bla min far (som var lite sepciell), hans klädsel, förkärlek till bilar och hans konstnärskap"


Meditationskursen; "Följ din inre väg genom tio vägar"

"I den här kursen hittade jag mig själv, mitt riktiga sanna jag och lärde mig vad meditation är. Att vara djupt avslappnad i kroppen samtidigt som sinnet är helt klart med fullt fokus. Helén tar dig igenom höga berg och djupa dalar på ett fantastiskt och underbart sätt"

"Helén är en fantastisk lärare/vägledare/coach som får dig att öppna upp en ny sida hos dig själv. under kursen har jag inte bara lärt mig om meditation utan också utvecklats mycket som person. Från att aldrig meditera till att tycka det är en fantastisk stund att meditera i 2 h Är ett av de bästa betygen man kan ge denna kurs. Rekommenderas till alla."

"En fantastisk kurs där alla deltagare utvecklades positivt och gav stor energihöjning och välmående. Alla deltagare älskade kursen och vill fortsätta till nästa nivå, gav stor personlig utveckling."

"Perfekt för nybörjare som behöver lite mer tips på hur man kan meditera på lite olika sätt. Lättförståeligt material, lagom svåra övningar. Varje gång man lämnar kursen så känner man att man har blivit lite mer klokare än när man kom dit. En bra kurs & kursledare som vet hur man hjälper till att lyfta en människa på ett positivt & kul sätt."

"Kursen har varit väldigt utvecklande, har lärt mig mycket om mig själv som underlättat mitt liv. Rekommenderar varmt."